Προσφατα
.

11.4.14

Ψηφοπόρνοι

του Γιάννη Λαζάρου
Από εκεί που άφησε την ιστορία ο γερμανολάτρης Σημίτης με τα αβέρτα δάνεια από τις διεθνείς αγορές βάζοντας με εντολές της ΕΕ την χώρα στην ευρωζώνη εν γνώση όλων τους για τα φτιαχτά ελλείμματα λόγω δανείων, εκεί την έφτασε πάλι η σημερινή γερμανόδουλη κυβέρνηση. Δεν χρειάζεται καμία άλλη επιβεβαίωση για να συνειδητοποιήσει και το τελευταίο χάπατο - ψηφοφόρος ότι η φιλοτομαρική ψήφος του είναι αυτή που σκοτώνει. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Μαζί μάς ξέσκισαν. 
Χαίρονται που άνοιξαν κι άλλες πόρτες δανείων εκτός από αυτές που ήδη έχουν χώσει την χώρα για τα επόμενα 200 χρόνια μέσα στα σκατά. Χαίρονται που χρέωσαν τους Έλληνες ακόμα 3 δις για ένα και μόνο λόγο. Για να μην μπορεί κανείς από εδώ και στο εξής να πει στους δανειστές εταίρους ότι θα πάρετε το τρίτο το μακρύτερο και κόψτε το κεφάλι σας. Τώρα θα σου πουν δανείσου όπως παλιά από την Goldman Sachs και πλήρωνε. 
Άνοιξαν την πόρτα να ξεπλένουν λεφτά οι διεθνείς τράπεζες μέσω αναγκαστικών δανεισμών της χώρας από τα διεθνή κοράκια και χαίρονται. Η Ελλάδα από χθες είναι το μεγαλύτερο πλυντήριο ξεπλύματος μαύρου χρήματος της Κοινής Ευρωπαϊκής Τράπεζας που είναι στα σκαριά,  άσχετα αν οι πολίτες της γύρισαν στην εποχή της σκάφης. Αλλά αυτό που ανάβει τα λαμπάκια του κάθε σκεπτόμενου είναι ότι χαίρεται και ο ψηφοφόρος. Έχει καταντήσει το κάθε κομματόσκυλο να γίνει το κουπί της δήθεν Δημοκρατίας τους, συμμετέχει στο μεγαλύτερο οικονομικό έγκλημα της παγκόσμιας ιστορίας και είναι μέσα στην τρελή χαρά.
Παλιότερα οι πουτάνες έκαναν την δουλειά τους αλλά δεν το ζητωκραύγαζαν στην γειτονιά. Αυτό που ζούμε έχει ξεπεράσει και την πιο αισχρή φαντασία. Ψήφισε, ρε πορνίδιο, χώσε μας κι άλλο στο κάτεργο να δούμε τελικά ποια θα είναι η δική σου τύχη. Και μην κρύβεσαι πίσω από τα φουστάνια των αναχωμάτων και νέων επίδοξων νταβατζήδων της πολιτικής. Εξ άλλου είναι γνωστό ότι όπου υπάρχουν πολλοί προστάτες θα βρεις πολλές πουτάνες.
Όποιος πολιτεύεται από χθες, την ώρα που άνοιξαν τις πόρτες τα μεγάλα διεθνή μπουρδέλα, είναι μέσα στο παιχνίδι μέχρι τα μπούνια. Ξέρει τα πάντα, πληρώνεται για τις εργασίες αναχώματος και ψαρεύει πόρνες-ψηφοφόρους από όλα τις ρημαγμένες κομματικές γειτονιές. Μέλος σε κόμμα υπό διπλή Κατοχή σημαίνει ακριβώς ότι είσαι δηλωμένη πόρνη στο Υγειονομικό. Εκείνες τουλάχιστον παίρνουν και τις προφυλάξεις τους, ετούτες εδώ κυκλοφορούν με σύφιλη εγκεφάλου που μολύνει ακόμη και τον αέρα που αναπνέουμε. 
Βουρ στο πατσά όλοι. Ήρθε ο αμερικάνικος στόλος με δολάρια στην τσέπη και φουσκωμένα παντελόνια για άλωση. Γιατί ακόμα δεν είδαμε την πραγματική άλωση. Τώρα θα ξεκινήσει η άλωση που θα σου βγάζει στο σφυρί η διεθνής αγορά όχι το σπιτάκι σου, ούτε την μικρή σε χρόνο ζωή σου. Θα σου βγάζει στο σφυρί γη και ύδωρ, οξυγόνο και ελευθερία, αυτά που ήσουν υποχρεωμένος να τα παραδόσεις αλώβητα στην επόμενη γενιά. Θα δεις τα δεδομένα και αδιαπραγμάτευτα να παίζονται στα διεθνή χρηματιστήρια για ένα κομμάτι ψωμί. Θα βλέπεις τα παιδιά σου σε προθήκες μπουτίκ να γίνονται είδος προς κατανάλωση για τους ξελιγωμένους πλούσιους του πλανήτη. 
Αλλά από την άλλη, απέδειξες με την εμμονή σου ότι ακόμα και το παιδί σου δεν μετράει μία μπροστά στην διάσωση της δικής σου κωλάρας. Ο γιος σου και η κόρη σου πηδάνε από τα μπαλκόνια του πατρικού στα 30 τους ή ξενιτεύονται για πάντα, αλλά εσύ με το ψηφοδέλτιο στην κωλότσεπη δίνεις αγώνα για το σίγουρο μισθουλάκο σου, την μίζερη συνταξούλα σου και τα επιδόματα της λαμογιάς σου. 
Αυτή η Ελλάδα πραγματικά είναι φτιαγμένη από εσάς και για σας. Σαρξ εκ της σαρκός σας και αίμα εκ του αίματός  σας, γι' αυτό άλλωστε βρωμάει αφόρητα. Στριμωχθείτε λοιπόν, κάτω από τα άπλυτα βρακιά της Μέρκελ, πίσω από την σβάστικα του Σουλτς, κάτω από την σκιά "άσπιλων" νεοσωτήρων, κρυφτείτε όσο σάς παίρνει πίσω από το άπλυτο δακτυλάκι σας πριν η ασφυξία της βρωμιάς σας προκαλέσει ενστικτωδώς την Επανάσταση του Ξεβρομίσματος. Όχι ό,τι θα αλλάξει τίποτε πλέον, αλλά έστω κάποιοι ασυμβίβαστοι να πεθάνουν παίρνοντας καθαρή την ύστατη ανάσα τους.-

Εκπομπή 11-4-2014
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

yannidakis είπε...

ως μία από τις δημοσιεύσεις που ξεχώρισαν για την εβδομάδα που πέρασε σύμφωνα με την ομώνυμη ενότητα του yannidakis, η παρούσα καταχώρηση του ιστολογίου. Το ιστολόγιο είναι πλέον υποψήφιο για την μηνιαία βράβευση "ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ". Καληνωρίσματα :[