Προσφατα
.

8.5.14

Η Χούντα των Δημοκρατών

του Γιάννη Λαζάρου
Θαυμάστε τον άνθρωπο που μάς κυβερνά! Ο άνθρωπος χωρίς ένα ένσημο εργασίας, ο άνθρωπος που για να γίνει ηγέτης έβαλε ως σύμμαχό του το ΠΑΣΟΚ που ξεπούλησε την χώρα, ο άνθρωπος που καταδικάστηκε από τον ελληνικό λαό και τους δεξιούς ψηφοφόρους να είναι πάντα δεύτερος. Ο άνθρωπος - καβάντζα της πολιτικής παίρνει την εκδίκηση από την χώρα που για 40 χρόνια τον είχε για φτύσιμο. Ήρθε η ώρα που ο Σαμαράς τούτο τον λαό (ο οποίος κατάλαβε από νωρίς πόσο λίγος ακόμη και δεξιός ήταν) , να τον κάνει υποχείριό του. 
Ο πάγκος της πολιτικής δεν ήρθε απλά για να αλώσει, ήρθε για να διαγράψει την Ελλάδα σου, γιατί θέλει η Νέα Ελλάδα να είναι στα μέτρα τα δικά του: Κοντή, γκαβή, άεργη, δεύτερη και υποταγμένη. Χθες ο κυβερνήτης του 18% δήλωσε ευθαρσώς ότι θα κάνει το πραξικόπημά του αναθεωρώντας όσα με αίμα ο λαός κατέκτησε καταστέλλοντας την κοινοβουλευτική δημοκρατία που γεννήθηκε μετά από μία 7ετή ακροδεξιά χούντα. Δεν του αρέσει αυτή η Ελλάδα του Αντώνη. Του χαλάει τα γούστα και κατ’ επέκταση τα σχέδια των Ευρωπαίων αφεντικών του. 
Ο Σαμαράς δεν θα κατεβάσει τανκς για να επιβάλλει την χουντάρα που ετοιμάζει. Κατεβάζει πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο για την πλήρη εξαρτοποίηση της Ελλάδας από τραπεζίτες, εταιρείες και φασιστοπολιτικούς της ΕΕ. Σε έχει δεμένο τώρα με δανειακές συμβάσεις που μπορεί να μην είναι τόσο τρομακτικές όσο το χακί των Συνταγματαρχών αλλά φέρουν καλύτερα αποτελέσματα. Θα σου φυτεύει τους υπουργούς με διορισμό και μόνιμη θέση για 5 χρόνια. Νομίζαμε ότι ο Στουρνάρας ήταν η λύση λόγω της κρίσης αλλά απ’ ό, τι αποδεικνύεται ο Στουρνάρας ήταν το πείραμα της διορισμένης υπουργοποίησης. Από τη μια η Νέα Ελλάδα του Σαμαρά θα έχει εκλεγμένο Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να νιώθεις ότι πιο δημοκρατία δεν γίνεται, αλλά για αυτούς που θα νομοθετούν, που θα σου παίρνουν το σκάλπ εσύ ο ψηφοφόρος δεν θα έχεις λόγο. Ο δήμιος υπουργός θα είναι για 5 χρόνια μόνιμος υπάλληλος που δεν θα εργάζεται για το συμφέρον της δημοκρατίας αλλά για το συμφέρον της ολιγαρχίας των φεουδαρχών της Ευρώπης. 
Αντί να συζητάμε για 2,000 βουλευτές στην ελληνική Βουλή με διάρκεια ενός έτους υπηρεσιών άνευ αμοιβής, έτσι ώστε να μην προλαβαίνουν να βάζουν το δάκτυλο στο μέλι, ο Σαμαράς σου πάει τους βουλευτές σε 200 με μόνο δικαίωμα να ψηφίζουν όσα θα τους έρχονται στο χαρτί από τα αφεντικά της ΕΕ. 
Το πραξικόπημά του έχει και συνέχεια. Βάζει χέρι και στην Δικαιοσύνη διαχωρίζοντας το ξεπούλημα της Ελλάδας μέσω των συμβάσεων ξεπουλήματος που θα υπογράφονται φτιάχνοντας ένα Συμβούλιο της Επικρατείας που θα ασχολείται μόνο για όσα έχουν σκοπό να δώσουν άνευ όρων. Σου ιδρύει και ένα Συνταγματικό Δικαστήριο για να μπορεί άνετα να καταστρατηγεί το Σύνταγμα των Ελλήνων όπου η Δικαιοσύνη ως ανεξάρτητη θα έβαζε φρένο σε νομοθετήματα που ήταν αντισυνταγματικά. Η Νέα Ελλάδα του Σαμαρά δεν θα έχει μία Δικαιοσύνη, αλλά πολλές, διότι πολλά και έτοιμα είναι τα αντιδημοκρατικά και ανθελληνικά που έρχονται στο άμεσο μέλλον. 
Για να μην φανεί ότι το Πραξικοπηματικό Σύνταγμα της Νέας Ελλάδας είναι τόσο χουντικό που θα έκανε και τους χουντοκράτορες να ντρέπονται, σου πετάει ανάμεσα και αναθεώρηση των διατάξεων για τα δημοψηφίσματα για «περισσότερη δημοκρατία». Μόνο που λίγο πιο κάτω η ατζέντα της Νέας Ελλάδας σού ποινικοποιεί τις διαδηλώσεις με την αιτιολογία της «κατοχύρωσης του δικαιώματος της ελεύθερης διακίνησης και ανεμπόδιστης πρόσβασης». Χαρείτε όλοι εσείς που βρίζατε τους αγρότες που έκλειναν τους δρόμους, τους ναυτεργάτες που έκλειναν τα λιμάνια, τους συνδικαλιστές που κατέβαιναν στο Σύνταγμα, τους «αγανακτισμένους» που χαλούσαν την αισθητική των πλατειών. Δεν θα σάς εμποδίζουν πλέον στα μπάνια, στις δουλειές και στα ψώνια σας. Θα είναι εκ νόμου εγκληματίες. 
Η αποικία «Νέα Ελλάδα» στα πρότυπα της ινδικής «Νέας Αγγλίας» και της Τυνησιακής «Νέας Γαλλίας» δεν είναι απλά στα σκαριά αλλά έχει μπει ήδη σε εφαρμογή και το δυστύχημα είναι ότι δεν έπεισε ούτε μια σφαίρα για την δημιουργία αυτής. Τόσο αναίμακτα, τόσο δημοκρατικά, τόσο πολιτισμένα κρεμάνε τα κεφάλια μας στη ζώνη τους οι μακελάρηδες της Νέας Τάξης.- 

Εκπομπή 8-5-2014

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια